Krivaro Technics

Installateur van HVAC, PV-panelen en sanitair

Krivaro Technics is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2011 door Kristof Van Roey en gevestigd op de Brusselsesteenweg te Herent, we beschikken over verschillende geschoolde vakmannen en zijn nog zoekend naar extra gemotiveerde krachten. Wij plaatsen gas- en stookolieketels maar richten ons ook op hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, brandstofcellen, zonneboilers en pv-panelen.
Verder bieden wij ook sanitaire installaties, ventilatie en airco aan. Dit voor zowel particuliere klanten als bedrijven en overheden. Indien u bij een nieuwbouw of renovatie vloerverwarming of radiatoren wenst te plaatsen kunnen wij dit ook voor onze rekening nemen.
Wij staan garant voor een professionele plaatsing van onze toestellen, zowel in nieuwe woningen als in renovatieprojecten. We maken het toestel gebruiksklaar en overlopen met jou de gebruiksinstructies. Heb je na de plaatsing nog nood aan bijkomende informatie, dan helpen wij jou hier graag mee verder.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Een nieuwe efficiënte oplossing aan een vast maandelijks bedrag

Viessmann Finance is een toegankelijke oplossing voor het financieren van een nieuw en efficient systeem voor verwarming of energie-opwekking zoals zonnepanelen en een thuisbatterij.

Offerte aanvragen

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

Krivaro Technics, installateur van centrale verwarming

Krivaro Technics is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2011 door Kristof Van Roey en gevestigd op de Brusselsesteenweg te Herent, momenteel zijn we met 6 en nog zoekend naar extra gemotiveerde krachten. Wij plaatsen gas- en stookolieketels maar richten ons ook op hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, brandstofcellen, zonneboilers en pv-panelen.

Krivaro Technics, installateur van centrale verwarming

Verder bieden wij ook sanitaire installaties, ventilatie en airco aan. Dit voor zowel particuliere klanten als bedrijven en overheden. Indien u bij een nieuwbouw of renovatie vloerverwarming of radiatoren wenst te plaatsen kunnen wij dit ook voor onze rekening nemen.

Krivaro Technics, installateur van centrale verwarming

Krivaro Technics staat garant voor een professionele plaatsing van haar toestellen, zowel in nieuwe woningen als in renovatieprojecten. We maken het toestel gebruiksklaar en overlopen met jou de gebruiksinstructies. Heb je na de plaatsing nog nood aan bijkomende informatie, dan kan je contact met ons opnemen.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in: Aarschot, Bertem, Etterbeek, Evere, Haacht, Herent, Holsbeek, Holsbeek, Kampenhout, Kortenberg, Leuven, Machelen (Vl.Br.), Oud-Heverlee, Rotselaar, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Steenokkerzeel, Tervuren, Wezembeek-Oppem en Zaventem.